Jag

_mg_7380

Att välja rätt coach idag kräver sin kvinna eller man, då yrkestiteln coach saknar skydd. Alla kan dessvärre kalla sig för coach idag, jag har till och med stött på nagelcoachning (vad nu det är?).
Att vara någons coach är ett stort ansvar som måste förvaltas väl och tas på fullaste allvar. Som coach gäller det att kunna hantera det som kommer upp under coachningen på rätt sätt och hjälpa Dig komma vidare -därför är det viktigt att Du hittar en coach Du har förtroende för och som har rätt utbildning.
Att jag fastnade för coaching var en slump, men det jag lärde mig om mig själv och de dörrar som öppnades när jag under utbildningen blev coachad glömmer jag aldrig! Jag är efter utbildningen och coachningen en starkare, säkrare och lugnare människa än jag var innan.
Efter en nervpirrande examen fick jag mitt diplom och får numera titulera mig professional coach diplomerad av ICF. ICF är en av världens största intresseorganisationer inom coaching som bla. ser till att coaching av en ICF-coach håller sig till fastställda etiska riktlinjer.
Vid sidan av coachningen jobbar jag som säljare till företag och har gjort det i snart 15 år, både nationellt och internationellt. Har även i tidiga år helt ideellt haft en del utbildningar i ledarskap och grupputveckling. Är även engagerad inom idrotten, både med sonens innebandylag och dotterns friidrott.