Shit, vad gjorde jag för fel nu?

Här om dagen var jag inne och handlade i en affär. När jag skulle betala la jag upp min vara på disken och råkade lägga den rakt på detektorn som talar om att ett finns ett larm på produkten, detta för att påminna personalen att ta bort detta så pinsamheter i dörren kan undvikas. Naturligtvis blev resultatet av mitt agerande att en tämligen hög ljudsignal skar genom lokalen och expediten snabbt plockade bort min vara från det aktuella stället jag placerat den på.
Ingen skada skedd, jag betalade och lämnade butiken glad över mitt inköp, men en tanke fanns kvar inne i huvudet och den ville vara kvar hur mycket jag än försökte bli av med den.
När jag stod där i butiken och signalen nådde mina trumhinnor (och alla andras också) var den första tanken som slog mig ”vad gjorde jag nu för fel”. Ju mer jag tänkte på detta kom jag fram till att det är nog den första tanke som alltid slår mig när en maskin eller liknande ”strular” – vad gjorde jag för fel nu då.
Varför jag väljer att i första hand lita på att maskinen alltid gör rätt och jag gjort fel kommer jag troligen aldrig få reda på, men det är dags att ändra på det nu. Hur reagerar du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s