Kvinnor suger!

Nu har jag precis genomlidit min tredje natt där två ibland tre kvinnor gör allt för att förstöra min nattsömn. Så fort jag lägger huvudet på kudden, sluter mina ögon för att sakta försvinna in i dvala dyker de upp och ska ha en del av min kropp. Sakta och med fjäderlätt beröring är de över hela min kropp samtidigt som min inte ont anade fru sover vid sidan om mig. Dessvärre har min irritation över denna nattliga uppvaktning fått ut över henne vid några tillfällen när jag med olika medel försök få bort kvinnorna från sovrummet.
Intelligenta som ni är har ni säkert redan listat ut att jag talar om MYGG!
Att dessa små eländiga djur som bara väger delar av ett gram kan ha så stor negativ inverkan på min sömn stör mig, att de dessutom lämnar rester efter sig som kliar hela nästa dag gör saken än värre.
Jag är i grund och botten för en värld där vi ska göra allt för att behålla den sk. biologiska mångfalden. Men i frågan om myggen är jag beredd att göra ett undantag, efter en tredje i princip sömnlös natt är jag helt för en utrotning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s