Klumpen i magen

Så sitter man då här, andra dagen efter en härlig semester. Redan under gårdagen kom problemen. Ni vet den där härliga första dagen efter semestern där man mjukstartar för att komma igång i mitt fall efter några totalt passiva veckor, starten var långt ifrån det jag hade tänkt mig. Jag ska undvika trötta ut er med att gå in på vad det gäller, men min klump i magen just nu är att jag ska ringa till min kund och berätta att han kommer få problem på grund av det som hänt.
Hela min kropp är fylld av en sån där handlingsförlamande känsla av obehag, en stilla nervositet som är väldigt långt från mitt vanliga produktiva beteende. Det enklaste hade varit att skjuta det hela framför sig, stoppa huvudet i sanden och låtsas som om det regnar (det senare i och för sig lätt då det faktiskt gör det utanför mitt fönster just nu). Det näst enklaste hade varit att skicka ett mail och sedan göra mig oanträffbar i telefon. Men inget av dessa alternativ vet jag innerst inne är det rätta, har man gjort ett fel (eller i mitt fall är ansvarig) är det bara att ”gilla läget” ringa upp och förklara som det är.
Nu gäller ”walk the talk” för jag vet att jag kommer må så mycket bättre när jag väl gjort det där obehagliga samtalet.

Så… Nu ringer jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s