Stel som en pinne

Har nu träffat min PT ett antal gånger och kan konstatera några saker om mig själv. Jag är stel som en pinne, är helt hopplös på hopprep (lite billig jag vet…) och jag behöver bli mer rörlig – men annars är det rätt bra. Nä visst ja, behöver även få upp flåset lite mer.  Den självbild jag haft om mig själv gällande träning har dessvärre blivit bekräftat, dock har jag en rätt bra teknik och är hyfsat stark. För det andra finns planer på så helt klart skiner ljuset i tunneln.

Läxan över sommaren är att jag ska innan sommaren är slut klara 20 doubleunder. För er som likt mig själv saknade kunskap om vad det är kan jag berätta att det är när hopprepet passerar under fötterna två gånger vid varje upphopp. Idag klarar jag två stycken (?!), snacka om uppförsbacke! Det kommer bli en hel del hoppande med rep i sommar.

Vid dagens pass konstaterade jag också att mina händer formats efter många års kontorsarbete och att det är smärtsamt att bygga upp valkar. Har förvisso tidigare tränat en hel del med kettlebells, men det är inget mot att svinga hängande i en stång med resten av min kropp hängande under.

Blickade idag avundsjukt på hur enkelt det såg ut när PT’n visade dagens övningar och ett j-vlar anamma tändes i mig att så där enkelt ska mina 20 doubleunder också se ut i augusti. Hoppet (var bara tvungen) är ju det sista som överger en! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s